Politica de confidentialitate

Siguranta datelor dumneavoastra este cea mai importanta pentru noi, de aceea tratam cu SERIOZITATE si IMPLICARE orice aspect privind protectia datelor dumneavoastra. Mai mult decat atat, ne AMBITIONAM sa va oferim o experienta unica atat in cadrul magazinului online cat si in fiecare punct de lucru pe care-l vizitati, contribuind la alegerea celei mai bune solutii pentru dumneavoastra.

Avand in vedere necesitatea conformarii cu dispozitiile GDPR, precum si faptul ca suntem dedicati in a avea grija de datele dumneavoastra cu caracter personal (care pot include nume, prenume, adresa e-mail, s.a. in functie de scopul prelucrarii) care se regasesc in baza noastra de date, va informam ca acestea sunt utilizate doar in scopul indeplinirii cu succes a proceselor desfasurate in relatia cu dumneavoastra (amintim cateva procese fara a ne limita la acestea: VANZARE/DERULARE COMENZI, TRANSPORT si LIVRARI, intretinerea relatiilor cu clientii – SERVICIUL SUPORT CLIENTI).

In cazul in care mai aveti neclaritati sau doriti si mai multe informatii suplimentare legate de protectia datelor, va rugam sa ne transmiteti un e-mail si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Nota: XOX NUTRITION se aliniaza tuturor masurilor legislative privind protectia datelor cu caracter personal.