Termeni și condiții

Prin accesarea si/sau comandarea produselor de pe site-ul nostru xoxnutrition.com, va obligati sa respectati si sa acceptati termenii si conditiile prezentate mai jos.
xoxnutrition.com isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ului (efectuand schimbari ai termenilor si conditiilor, politicii de confidentialitate etc.) fara a notifica in prealabil uilizatorii.
Pentru a evita posibilele incidente, va recomandam sa cititi si sa luati la cunostinta periodic aceasta sectiune a termenilor si conditiilor.
Atentie! Informatiile furnizate de acest site nu inlocuiesc sfaturile unui medic specialist.

1. Conditii de acces si de utilizare
Accesarea si vizualizarea site-ului nostru nu implica o limita de varsta. Va recomandam ca, pentru a evita neplacerile, sa cititi cu atentie descrierile produselor. Nu ne asumam responsabilitatea pentru nerespectarea atentionarilor cu privire la varsta.
Produsele noastre se adreseaza doar persoanelor cu varsta minima de 18 ani!
Utilizarea acestui site implica si acceptarea termenilor si conditiilor.

2. Drepturi de autor
Continutul prezentat pe xoxnutrition.com este protejat conform legii, fiind proprietatea noastra.
Utilizatorii nu au dreptul de a efectua modificari pe site (impotriva intereselor noastre) fara un acord in scris in prealabil de la Societatea noastra.
Pozele site-ului nostru au un caracter informativ.

3. Preturi
Preturile produselor sunt in lei si contin TVA, existand posibilitatea sa contina eventuale erori de redactare.
xoxnutrition.com isi rezerva dreptul de a efectua modificari asupra preturilor, fara o notificare in prealabil a utilizatorilor.

4. Dreptul de proprietate
Produsele comandate raman in proprietatea firmei noastre pana in momentul achitarii integrale ale acestora.

5. Politica de returnare
Produsele comandate pot fi returnate doar in cazul in care produsul prezinta deteriorari sau nu corespunde cu comanda initiala. Societatea noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta returul in cazul in care produsul a fost desigilat, i-a fost rupta eticheta sau a fost deteriorat. Returnarea produselor se face in termen de 14 zile calendaristice impreuna cu Formularul de retragere din contract

6. Politica de protejare a informatiilor
Societatea noastra detine o politica asupra respectarii confidentialitatii datelor in concordanta cu Regulamentul European de Protectia Datelor (GDPR). Asadar, ne luam angajamentul de a nu furniza datele personale catre terti pentru a fi utilizate in alte scopuri in afara de cel al efectuarii comenzii. De asemenea, ne angajam sa nu furnizam adresa Dvs. de e-mail altor entitati pentru a nu incuraja spam-ul.

7. Modificari ale serviciilor
Societatea noastra poate modifica continutul site-ului sau poate intrerupe serviciile si informatiile puse la dispozitie. De asemenea, si in acest caz, ne rezervam dreptul de a nu notifica in prealabil utilizatorii.

8. Instiintare
xoxnutrition.com poate instiinta utilizatorii prin intermediul e-mailului. Notificarile vor privi eventualele schimbari in Regulile de Utilizare sau alte chestiuni generale.

9. Frauda
Incercarea modificarii continutului site-ului ce implica afectarea serverului, este considerata tentativa de frauda si va duce la inceperea unei cercetari penale impotriva autorului/autorilor infractiunii.

10. Litigii
Litigiile aparute intre Societate si Clienti pot fi rezolvate pe cale amiabila.
In cazul in care problemele respective nu se pot rezolva pe cale amiabila, solutionarea va reveni instantelor de judecata.
Luand la cunostinta si acceptand acesti Termeni si Conditii, clientul si le asuma in totalitate.